Mozaïek

Mozaïek tegels

Mozaïek is een techniek die al meer dan 2000 jaar wordt toegepast. En toch zijn die kleine, gevarieerde tegels nog steeds één van de meest geliefde keuzes door het unieke karakter dat ze aan ruimte meegeven.

Door het grote assortiment aan kleuren en soorten passen mozaïek tegels in ieder type interieur, en in elke woonruimte. Gaat u voor glas-, natuursteen- of keramisch mozaïek? Of een combinatie van mozaïek tegels? Van een landelijke uitstraling door grove natuursteen strips tot een klassieke of zelfs natuurlijke houtlook.

Portugees

Portugese tegels

Portugese tegels staan bekend om hun felle kleuren, ‘vintage-look’ en de verscheidenheid in haar klassieke patronen. Het nostalgische, mediterrane karakter brengt een aangename warmte en gezelligheid bij u in huis.

De Portugese tegels zijn ideaal om bijvoorbeeld uw hal, badkamer of keuken nóg meer te laten spreken. Met Portugese tegels kunt u niet alleen uw vloeren, maar ook uw wanden versieren met de vrolijke patronen. Zo creëert u één geheel dat feilloos bij elkaar past.

Houtlook

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn de trend van tegenwoordig op het gebied van vloerbedekking. De prachtige warme, sfeervolle uitstraling van hout gecombineerd  met de praktische voordelen van een tegel.

De tegels zijn niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Geen een plank is hetzelfde. Hier en daar zit een knoest en de nerven kunt u zelfs voelen! Net als echt hout, vindt u ook deze houtlooktegels eindeloos veel soorten en maten en kunt u ze leggen in verschillende patronen. Hierdoor passen Ze bij iedere woonstijl. Van vintage toto landelijk, van klassiek tot industrieel.

Betonlook

Betonlook tegels

Betonlook tegels, zijn een van de nieuwste trend binnen ons ruime assortiment aan keramische vloertegels. Gebaseerd op de betonvloeren vindt u de tegels vaak in verschillende grijstinten. Deze tegels geven uw ruimte een robuust, tijdloze uitstraling. Wilt u een iets warmere look? Kijk dan een naar de betonlook tegels in koper-, beige- of bruintinten.

Betonlook tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en vormen een prachtige basis in een minimalistische vintage of industriële woonstijl. Maar ook in een landelijk interieur kunnen betonlook tegels het contrast van materialen versterken, waardoor een ruimte extra interessant wordt. In tegenstelling tot beton zijn deze tegels ook geschikt op de wand. Hiermee creëert u een uniek effect. Een wastafel uit dezelfde plaat? Extra groot formaat betonlook tegels? Wij make uw wens werkelijkheid.

Kom in contact

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen. Voor adviezen en oplossingen. Onze showroom kan alleen bezocht worden op afspraak.

Wij gaan altijd zorgvuldig met uw persoonsgegevens om, meer daarover leest u in onze privacybeleid.