Een kijkje in de keuken

Anton Verhoeven en Jon Toebast zijn in 2008 gestart, met hun gelijkwaardige naam JonTon. Ze hebben allebei een bloeiend bedrijf waar behoefte voor was om een eigen groothandel op te zetten, door te importeren uit verschillende landen waaronder Italië en Spanje. Ze hebben voor verschillende winkels merken tegels geleverd.

Vanaf 2014 importeren ze ook exclusief het merk Living Ceramics voor de Nederlandse markt, dit verdelen ze nu in Nederland onder verschillende dealers. Als specialist op gebied van de meest stijlvolle materialen, onderscheidende stijlen en exclusieve sferen, is het belangrijk dat ons bedrijfmeebeweegt met de tijd.

JonTon wil zichzelf continu verbeteren door te analyseren wat er om ons heen gebeurt, daar van te leren, onszelf aan te passen en te verbeteren. Daarbij staat de klant altijd centraal.

Jon Toebast & Anton Verhoeven
Ward Koolhout
Veerle Mol

Kom in contact

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen. Voor adviezen en oplossingen. Onze showroom kan alleen bezocht worden op afspraak.

Wij gaan altijd zorgvuldig met uw persoonsgegevens om, meer daarover leest u in onze privacybeleid.